Voor alle huishoudelijke artikelen plus leuke decoratie- en geschenkartikelen

Wilt u iets nieuws voor in huis? Ga dan eens kijken bij Blyweert-Gijselinck in de gemeente Burcht (Zwijndrecht, Antwerpen).
Wij bieden allerlei huishoudelijke artikelen voor in de keuken en op tafel. Zoals het decoratie en keukenmateriaal van het merk DAY. Al onze originele en mooie huishoudartikelen zijn van de bekendste merken. Zo vindt u bij ons de laatste productmodellen van bv. de antiaanbakpannen van Les Forgées en ander kookgerei van Le Creuset, RVS-pannen van Demeyere, de opvallende keukenproducten van Cuisipro, koks- en huishoudartikelen van Kela, pepermolens van de uitvinder ervan: Peugeot ... bij ons vindt u zeker iets dat perfect in uw keuken past. En ze zijn niet alleen mooi, uw kookkunsten varen er ook wel bij!

Terwijl u in onze zaak bent, kijk dan ook eens naar onze ons aanbod leuke en unieke decoratie- en geschenkartikelen. Er zit altijd iets bij om iemand blij mee te maken of om zelf lekker van te genieten.

U kunt bij Blyweert-Gijselinck ook terecht met de klantenkaart van Joyn (vroeger onder de naam Qustomer). Elke keer dat u iets bij ons koopt, spaart u voor meer voordeel!

Huishoudelijke artikelen en kookgerei van hoge kwaliteit, maar ook originele geschenk- en decoratieartikelen vindt u bij Blyweert-Gijselinck in Zwijndrecht!